Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Фото: Ljubovija.info

Фото: Ljubovija.info

Шах клуб „Дрина“ из Љубовије

Историјски успех љубовијских шахиста

Љубовијски шахисти остварили су највећи успех у историји клуба и као победници Лиге централне Србије – група Север, пласирали су се у Другу лигу Србије
Шах клуб „Дрина“ из Љубовије на педесетогодишњицу свог постојања изборио је пласман у виши ранг такмичења. Љубовијски шахисти остварили су највећи успех у историји клуба и као победници Лиге централне Србије – група Север, пласирали су се у Другу лигу Србије. Остварени резултат толико је убедљив да је „Дрина“ два кола пре краја обезбедила прво место у групи.

Председник Општине Љубовија Милан Јовановић примио је шахисте у својој канцеларији, а они су му том приликом уручили златну медаљу. Председник Јовановић, који је и сам шахиста, пожелео је клубу и играчима пуно успеха у даљем такмичењу у вишем рангу.

Фото: Ljubovija.info


– Јако ми је жао што, иако сам био пријављен за лигу, нисам био у могућности да будем са вама и да дам свој скроман допринос овом великом резултату. Честитaм вам свима овај изузетан резултат и желим да са успесима наставимо и у наредној години у Другој лиги Србије – рекао је Јовановић.

У последњем колу у Бањи Врујци шахисти су играли у саставу: Предраг Срећковић, Жељко Јовановић, Ђорђе Стојановић, Јеврем Марковић, Јовица Митровић, Горан Тодоровић, Михаило Петровић, Ненад Беатовић и Милан Јосиповић – председник клуба.
Љубовија инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa