Инфо

20. јул 2023.20. јул 2023.
Уигравање екипе (фото: З. Д.)

Уигравање екипе (фото: З. Д.)

ФУДБАЛ: ПРИПРЕМЕ МАЧВЕ

Игра пре резултата

Одиграна четири припремна меча. Игра боља него што резултати показују истиче Куртушић. Тим има идеју, структуру, напредује физички. Сегедин, мађарски друголигаш синоћ ривал. У Шапцу до старта сезоне
Мачва је окончала припреме у Словенији. Паралелно је екипа радила на физичкој спреми и техничко-тактичким детљаима, одиграла и четири припремна меча против ривала из четири државе. Иако је у сваком мечу циљ победа, истиче тренер екипе, примарно је уигравање екипе и проналажење најбоље поставе.

Припремни мечеви
МАЧВА – Чискзереда (Рум) 0:2
Ал Васл (УАЕ) – МАЧВА 1:0
Радомље (Сло) – МАЧВА 2:2
(Петровић и Радуновић)
МАЧВА – Сегедин (Мађ) синоћ


-Рад се одвија према плану. Играмо против одличних екипа и трудимо се да у овом периоду пружимо шансу свим играчима. Свако ће имати прилику да покаже да ли заслужује дрес Мачве и на играчима је да покажу своје могућности. Играли смо против Ал Васла, учесника Лиге шампиона Азије, играчима из Бразила, Аргентине, један Сеферовић, Радомље је члан Супер лиге Словеније, још важније, њима сезона стартује за викенд и дуже су у тренажном процесу, ми смо били генерална проба. Момци се труде, залажу, напредујемо и најважније је да до старта се искристалише тим најбољих који може изнети сезону од које очекујемо више – истакао је тренер Мачве Иван Куртушић, не скривајући оптимизам.

-Екипа има идеју, добијамо контуре, задовољан сам напретком на физичком нивоу и мечеви против јаких ривала су дали разлог за оптимизам. Наравно, има још много сегмената на којима треба да радимо, но времена има.

Одлични услови у Словенији (фото: З. Д.)


Мачва је синоћ одиграла последњи меч на припремама у Словенији. Ривал је био мађарски друголигаш Сегедин. Након повратка у Шабац очекује Мачву наставак рада и најмање још један меч, генерална проба пред старт сезоне.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa