Инфо

20. јул 2023.20. јул 2023.
Најбољи у Србији – генерација 2011 (фото: ВК Шабац)

Најбољи у Србији – генерација 2011 (фото: ВК Шабац)

ВАТЕРПОЛО: ГЕНЕРАЦИЈА 2011

Шампиони по навици

Још један трофеј за генерацију 2011. Одбрањена шампионска титула, обједињена дупла круна. Трећи пехар у овој сезони
У овој такмичарској сезони Ватерполо клуб „Шабац“ добио је још једну шампионску генерацију. Играчи рођени 2011. године и касније објединили су дуплу круну, одбранили шампионску титулу и заслужили трећи пехар овог пролећа и лета.

Финале против Партизана (фото: ВК Шабац)


Момци предвођени Мирославом Мандићем и Бојаном Богићевићем стигли су на финални турнир као браниоци титуле, једни од фаворита, али уз много изазовача жељних да им покваре планове. Били су то пре свега Валис, ривал из финала Купа овог пролећа и Партизан, чија је школа посебно и једна од водећих у Србији, уз школу ВК Шабац.

Почело је у Суботици победом над Валисом, у дербију првог кола, 7:3, потом је службено обележен ТЕНТ Обреновац 5:0 (Обреновац одусто од финалног такмичења) и на крају Војводина 13:0. Сигуран је био и Партизан против истих ривала, те је одлучивало финале два најбоља тима. Шабац је победио „црно-беле“ 9:7 и тако уз максималан учинак заслужио златну медаљу.

Тренер и играчи (фото: ВК Шабац)


На домаћим фронтовима, Шапчанима 2011. и млађи је ово треће такмичење и трећа титула, а уз њу имају и пехар намењен вицешампиону Региона освојен у Херцег Новом, чиме је потврђено да ус најбоља генерација 2011. у Србији.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa