Инфо

25. април 2024.25. апр 2024.
Сада без пресије: Н. Личанин (фото: ВК Шабац фб)

Сада без пресије: Н. Личанин (фото: ВК Шабац фб)

ВАТЕРПОЛО: ПОЛУФИНАЛЕ ПЛЕЈ ОФА

Против непобедивих

Нови Београд има максималан учинак на домаћиј сцени. Једино изненађење је када Нови Београд не освоји трофеј. Шабац комплетан жели да докаже квалитет у сезони где је већ направљен корак напред
Нову фазу сезоне Шабац је окончао на најбољи начин. Две победе на крају, један тријумф против учесника Лиге шампиона и на крилима успеха улазак у полуфинале, након једне сезоне паузе. Против Звезде је била велика победа, над Вуковима рутинска и сада следи нокаут фаза.

Ривал у полуфиналу Нови Београд. То је тим који је до сада, на домаћој сцени, остварио све победе! у два такмичења завршена освојио Куп и Регионалну лигу и то није подвиг, јер је тим састављен да освоји сва такмичења у којима наступа, укљуујући и Лигу шампиона и све неосвојено је изненађење.

Вукови – Шабац Еликсир 12:15 (1:4, 3:3, 3:6, 5:2)
ШАБАЦ: Живојиновић, Бабић, Новаковић, Томић, Копцев , Круг 1, Бараћ 1, Станић 5. Мачић, Драговић 1, Стојановић 4, Кораћ, Гавриловић, Тохољ 3

-Јасно је свима коју снагу има Нови Београд. Притисак не постоји на нас, међутим у две утакмице на Граском базену били смо читав меч равноправни, имали и предност. Били смо најближи од свих тимова да их савладамо у домаћим такмичењима. Трудићемо се да поновимо такав наступ и да изненадимо . Враћа се Репановић, бићемо комплетни и жељни надметања са најбољима – истакао је тренер Немања Личанин.

Шабац Еликисир – Ц. Звезда 12:11 (5:2, 4:2, 1:3, 2:4)
ШАБАЦ ЕЛИКСИР: Живојиновић, Бабић, Новаковић, Томић 2, Копцев, Круг 1, Бараћ 1, Станић 3, Мачић 3, Драговић, Стојановић 1, Кораћ, Гавриловић, Тохољ 1.


Шабац Еликсир је ове сезоне поражен 10:8 и 11:9 од Новог Београда у Шапцу, у дуелима Супер лиге и четвртфинала Купа. Новобеограђани су били убедљиви на домаћем терену. Први меч је 30. априла, између важних дуела НБ у Лиги шампиона против Про Река и Марсеја. Други је у Шапцу 8. маја, неколико дана касније је одлучујући дуел у Београду, уколико буде било потребе за њим. Звезда и Раднички су ривали у другом полуфиналу. Сви већ виде НБ и ЦЗ у финалу, али коначан одговор даје базен.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa