Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
П. Станић – део младе екипе

П. Станић – део младе екипе

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА (1-6)

Припрема полуфинала

Лош старт пресудио у Крагујевцу. Синоћ гостовала Звзезда. Вукови последњи меч и добар тест за полуфинале
Финиш ватерполо сезоне пред нокаут фазу протиче без изненађења. Одавно је јасно да је Нови Београд први, Звезда је на позицији два, Раднички трећи, Шабац Еликсир четврти и с тих места ће, како ствари стоје, у полуфинале. Нови Београд – Шабац Еликсир и Ц. Звезда – Раднички одлучују у нокаут фази.

Раднички – Шабац 10:6 (4:1, 1:1, 2:3, 3:1)
ШАБАЦ: Живојиновић, Бараћ 1, Новаковић, Томић, Копцев, Круг 1, Бараћ, Станић, Мачић 2, Драговић, Стојановић 1, Кораћ, Гавриловић, Тохољ 1.
Сава – Спартак 24:5 (6:0, 4:2, 8:2, 6:1)
САВА: Предојевић, Јовановић, Исаиловић 1, Морачанин 4, Видаковић, Васић 3, Јездимировић 4, Вулетић , Мићић 2, Лазић 4, Саватић 4, Мићановић 1, Гошић, Јаковљевић 1.


Шабац је био добар у две четвртине у Крагујевцу, али је прва била лоша и то је пресудило. Након тог пораза није ни била реална борба за треће место. Мећ против Звезде, чији исход не знамо у тренутку штампе, беше прилика за добро уигравање два тима. Шапчанима је меч против Вукова још једна прилика за припрему полуфинала против браниоца титуле, освајача Купа, Регионалне лиге и претендента на европски трон Новог Београда.

Успешан крај добре сезоне: ВК Сава (фото: ВК Шабац Елискир)


Сава изнад очекивања
Млади тим Саве сезону је завршио у великом стилу, уз две победе, на вишој позицији и учинком изнад очекивања. Доминација против Спартака била је најбољи крај сезоне где је тим у коме најстарији играчи немају ни пуних 17 година остварио шест победа у 14 мечева. Победио је Београд који игра бараж за Супер лигу, а био и близу победе у још два меча. ТЕНТ и Сингидунум су нови чланови Прве А лиге, Земун је у Супер лиги, а остао је бараж у коме Београд игра против Таша или Старог Града.

Осим што су носили терет сениорског такмичења ови момци су освојили Куп Србије за 2006. и 2008. годиште, а сада припремају наступ у циклусу Првенства Србије за ове категорије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa