Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ АТЛЕТИКЕ

Седамнаест медаља за коцељевачке основце

На Окружном такмичењу у атлетици одржаном прошлог четвртка у Шапцу, ученици ОШ “Мића Станојловић” из Коцељеве постигли су сјајне резултате освојивши укупно 17 медаља. Од тога 7 златних, 5 сребрних, 5 бронзаних.

Прва у трци на 300 метара био је Алекса Јовичић из Драгиња, ученик 8.разреда. У трци на 600 метара прва је кроз циљ прошла његова годину дана млађа другарица Николина Мијаиловић.

Стазу од 60 метара најбрже је претрчао ученик 6.разреда из Коцељеве Матеја Ђурђевић.
У бацању кугле од 3 килограма најбољи резултат на такмичењу остварио је Никола Томић из Доњег Црниљева, ученик 6.разреда.

Фото: Приватна архива


Прво место у скоку удаљ освојио је његов школски друг Огњен Тадић. Победници штафете 4х100м били су Алекса Јовичић и Урош Бајић 8.разред из Драгиња и Дамјан Ђурановић и Урош Павловић 8.разред из Коцељеве.

У бацању вортекса најбољи је био Младен Матић из Доњег Црниљева, ученик 4.разреда.
Анђела Алексић из Доњег Црниљева, ученица 7.разред заузела је друго место у дисциплини бацање кугле 3 кг.

Другопласирана је била и Наташа Мандић из Доњег Црниљева 7.разред у трци на 300м. Исти пласман у овој дисциплини остварио је и Урош Бајић из Драгиња 8.разред.

У скоку удаљ друго место припало је Вуку Лукићу из Коцељеве, ученику 7.разреда, док је друга кроз циљ у трци на 600 метара прошла његова другарица Дуња Момировић из Коцељеве.

Фото: Приватна архива


На победничком постољу, као трећепласирана у бацању кугле 3 кг нашла се још једна ученица ОШ “Мића Станојловић” из Издвојеног одељења у Драгињу, Вања Ивановић.

Треће место заузела је и Ана Бајић из Драгиња, 6.разред у дисциплини трчање на 300м.
Исти резултат у овој дисциплини остварила је и годину дана старија Анастасија Лазић из Коцељеве.

Трећи кроз циљ је у трци на 100 метара прошао Урош Павловић из Коцељеве, 8.разред, док је његов вршњак Филип Ђошић то учинио у трци на 800 метара.

Првопласирани на окружном такмичењу представљаће своју школу на Међуокружном у атлетици почетком маја у Сремској Митровици. За одличан наступ коцељевачких ђака у Шапцу заслуге припадају и професорима физичког и здравственог васпитања Милану Михаиловићу, Ненаду Ранковићу и Марку Нешићу који су предано радили са ученицима и припремали их за атлетска надметања.
В.Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa