Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
Фото: Председник Општине Богатић Милан Дамњановић- званична Фејсбук страница

Фото: Председник Општине Богатић Милан Дамњановић- званична Фејсбук страница

Прилика да деца покажу свој таленат

Богатић у „Ритму Европе“

Аудиција, на коју се могу пријавити деца и млади старости имеђу 14 и 21 године, биће одржана 19. априла у просторијама Културно- образовног центра Богатић, од 12 сати. Претходне пријаве нису потребне, довољно је доћи на аудицију
Деца из Богатића ове године имаће прилику да свој таленат прикажу у такмичењу „Србија у Ритму Европе“, највећем музичком такмичењу у Србији. Председник Општине Богатић Милан Дамњановић потписао је прошле среде сарадњу са представницима такмичења.

Аудиција за даљи пласман
Аудиција, на коју се могу пријавити деца и млади старости имеђу 14 и 21 године, биће одржана 19. априла у просторијама Културно- образовног центра Богатић, од 12 сати. Претходне пријаве нису потребне, довољно је доћи на аудицију.

-Наше најбоље представнике гледаћемо уживо у преносу на Првој телевизији, у програму који концептом највише личи на избор за песму Евровизије, а младима пружа јединствену прилику да шармира публику и направи први и велики корак на јавној сцени. Посебно ме радује да ће Богатић преузети улогу француских представника. Захваљујући посредству француске амбасаде ово ће бити продубљивање сарадње између општине Богатић и француског града Дру (Дреуx), са којим смо започели процес побратимљења. Ово није шанса само за појединце, већ и за читаву Мачву, имајући у виду да је ово прилика да се за Богатић још даље чује, да се дочара наше културно- историјско наслеђе, традиционалне вредности и лепота наше равнице. Одвајкада је познато да је Мачва расадник уметника и талентованих људи, а ово је само прилика да сви тај таленат и виде. Европа је већ код нас, ми јој дајемо ритам- рекао је Милан Дамњановић овим поводом.

Фото: Председник Општине Богатић Милан Дамњановић- званична Фејсбук страница


Победник промотер свог места
Такмичење „Ритам Европе“ емитује се на телевизији са националном покривеношћу. Подржано је од стране амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. Учесници поред свог града или општине представљају и једну од земаља Европе, Израел или Аустралију, на чијем језику и певају. Такмичи се највише 24 града у једној држави.

-Победник такмичења одређује се сабирањем СМС гласова, гласова жирија градова учесника и гласова стручног жирија. Град победник као награду добија следеће године телевизијски пренос на националној телевизији из свог града као и промоцију свог града на националној телевизији, а деца града победника наградно путовање у земљу коју су у телевизијском програму представљала, наводи се на сајту организатора „Србија у ритму Европе“.
Председник Општине Богатић Милан Дамњановић- званична Фејсбук страница

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa