Инфо

24. август 2023.24. авг 2023.
В. Антонијевић  (фото: РК Цеље)

В. Антонијевић (фото: РК Цеље)

РУКОМЕТ: ТУРНИР ШАМПИОНА

Запажен Антонијевић

Традиционални турнир шампиона у Добоју доживео је своје ново издање овог лета. Барселона је освојила титулу, други је био Ал Ахли, а трећа новосадска Војводина. Ипак у Добоју је одличан наступ забележио шабачки рукометаш, млади средњи бек екипе Цеље, учесника Лиге шампиона, Вукашин Антонијевић.
Иако је његова екипа заузела на крају седму позицију, Антонијевић је искористио пружену минутажу, а посебно се показао против најјачег тима, екипе Барселоне када је седам пута савладао чувара мреже Шпанаца. Цеље је још играло против Загреба и Војводине, где се Вукашин такође уписивао у стрелце, док је у дуелу за седмо место тим из Словеније победио Слогу 42:27.

„Швајцарци“ (фото: ТВ турнир Добој)


Овације „Швајцарцима“
У свечаном делу турнира у Добоју публици су се поново представили чланови генерације репрезентативаца која је у Швајцарској 1986. године Југославији донела титулу светског шампиона. Окосницу тима су чинили играчи Металопластике: Башић, Вујовић, Вуковић, Цветковић, Исаковић, Мркоња, као и селектор Живковић, а део њих је и уручио признања најбољима на Турниру.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa