Инфо

28. септембар 2023.28. сеп 2023.
Група изазова
ЕВРО КУП – ГРУПЕ

Група изазова

Неизвесна и изједначена група. Ривали тимови са великим амбицијама и у доброј форми у овом тренутку
У борби за четвртфинале Шабац Еликсир очекују ривали из: Мађарске, Немачке и Хрватске, одлучено је жребом у уторак. Куглице су позиционирале Шапчане у групу Ц заједно са екипама БВСЦ Жугло, Васпо Хановером и ријечким Пирморјем.

Приморје се враћа након стагнације и има велике амбиције у свим такмичењима. Колико могу показали су у квалифкацијама где су имали максималан учинак, победивши Соларис, стандарног учесника Лиге шампиона Орадеу, као и нашег представника, кандидата за титулу, Раднички.

Мађарски представник је једна од најјачих екипа у Евро купу. У квалификационој рунди су врло лако савладали шпански Матаро и немачки Лудвисбург, а једино су поражени и то минимално од браниоца титуле, екипе Вашаш.

Хановер је екипа која се сезонама у низу играла Лигу шампиона, успела да се квалифкује и за четвртфинале ЛШ. У групној фази су били иза Приморца, али испред познатих имена као што су Перистери, Панатенаикос и освајача Челенџ купа претходне сезоне Терасе.

У преостале три групе се налазе: Палермо, Барселона, Соларис Шибеник, Туркоан (Група А); Хонвед, Вашаш, Аполон и Савона (Група Б); Трст, Приморац, Ортиђа, Паниониос (Група Д).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa