Инфо

7. децембар 2023.7. дец 2023.
Зима у знаку тениса (фото: Д. Ж.)

Зима у знаку тениса (фото: Д. Ж.)

ТЕНИС: ЗИМСКО ПРВЕНСТВО ТК СТАРИ ГРАД

Зимска тениска традиција

Током зимске сезоне, на тениским теренима клуба „Стари Град“ траје зимско првенство Шапца отворено за чланове клуба и све заинтересоване заљубљенике у бели спорт. Ново је стартовало недавно и као и увек такмиче се играчи разлитих година, међу њима и међународно познати спортисти попут: Веселина Вујовића, Ђорђа Рашића, Владана Матића, Мирослава Ђукића и других.

Надмећу се учесници у сингл и дубл конкуренцији, подељени у групе чија бројност зависи од броја пријављених. Турнир траје до почетка пролећа када терени поново постају отворени. Иако није у питању званични турнир резултат се бележи и постоје победници у свим конкуренцијама.

Активна школа тениса за најмлађе (фото: Д. Ж.)


-Ово је спорт и дружење. Ривали се договарају о терминима када играју, нас обавесте да обезбедимо све што је потребно. Зимска лига траје већ дуго, али она је само један сегмент рада клуба. Осим рекреативаца и ветерана активно ради и наша школа тениса, имамо представнике у свим млађим категоријама на националним турнирима, наши чланови су међу најбољима у Србији у појединим категоријама – рекао је председник клуба Драган Живановић.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa