Инфо

7. децембар 2023.7. дец 2023.
Мачва лидер
ФУДБАЛ: КАДЕТСКА ЛИГА

Мачва лидер

Кадети Мачве су јесењи шампиони Прве лиге ФСРЗС. Остварили су 13 победа у 15 кола, уз по један реми и пораз и са бодом више у односу на Слогу Пожегу дочекују 2024. годину. Једини пораз су управо претрпели у Пожеги, што значи да Пожежани долазе у Шабац на пролеће. Трећи тим на табели и такође врло конкурентан је Нови Пазар. Мачва је ремизирала са Пазарцима на домаћем терену 2:2 и чека их гостовање на пролеће, док Пазарци путују у Пожегу. Нови Пазар има само бод мање од Слоге и два од Мачве. Металац је осам бодова иза лидера.

Међу кадетима је и Савациум. Овај шабачки тим је сигуран у средини табеле, заузима девето место са 17 бодова. На пролеће гостује и Пожеги и у Новом Пазару, но много важнија за њих су гостовања у Чачку и Сушици како не би доспели у борбу за опстанак.

У нижем рангу за кадете Рађевац је на челу Друге омладинске лиге ФСРЗС – Колубарско-мачванска група. Исти број бодова уз слабију гол разлику има лознички Респект, док је у игри и Сењак из Ваљева са три бода мање од водећег тандема. Шабачки Санрајс је четврти и од прве позиције га дели осам бодова, а у низу су од седам победа. Током пролећа им гостују сва три водећа тима.

Партизан је лидер елитног ранга кадета, следе Црвена Звезда, Војводина и Чукарички. Најпријатније изненађење је Младост из Лучана која је на високом петом месту.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa