Инфо

7. децембар 2023.7. дец 2023.
Борба за политику која даје резултате
МИЛЕНКО ЈОВАНОВ, ШЕФ ПОСЛАНИЧКЕ ГРУПЕ СНС У КОЦЕЉЕВИ

Борба за политику која даје резултате

У оквиру предизборних активности Коцељеву је недавно посетио шеф посланичке групе Српске напредне странке у републичком парламенту Миленко Јованов који је окупљеним члановима ове странке поручио да се вреди борити за политику у коју верују и која даје резултате.

–Отићићемо у народ и показати да се не плашимо. Причаћемо са људима. Објаснити шта смо урадили и
шта ћемо урадити. Морамо да се супротставимо опонентима и све зависи од нас. Ако ми будемо урадили наш део посла, немамо чега да се бојимо и од чега да страхујемо. Цела кампања је отприлике заснована на томе да кажемо људима шта је оно што смо урадили у претходном периоду и шта планирамо да урадимо и да за то тражимо подршку- рекао је Јованов и додао да противника никада не треба
подцењивати, посебно зато што то, како је оценио, није више рационална прича са њихове стране.

Он је констатовао да су једнако важни и локални и парламентарни избори,те да је потребно позвати гласаче који подржавају председника државе да гласају за ову странку и на изборима за републички парламент.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА И БОРБА АРГУМЕНТИМА
Обраћајући се присутним члановима странке народни посланик и председник општинског одбора СНС у Коцељеви Верољуб Матић оценио је да се ова партија налази у најспецифичнијој ситуацији од када су у изборима у Коцељеви.

–Оно што већ радимо и што треба да радимо је да изађемо са нашом истином. Немамо чега да се стидимо. Само треба да кажемо шта смо радили, шта радимо и шта ћемо радити. Наравно, на неке ударе, увреде лично на људе, јер они немају шта друго, треба понекад и одговорити. Народ ће препознати ко шта ради, како ради и шта му је боље- рекао је Матић.

Он је поручио да је Коцељева релативно мала општина, али да је по статусу, деловању, привреди, инфраструктури, државним институцијама и оном што се ради и што се очекује, међу првима у Србији.Према његовим речима, осим локалне изборне трке, веома су важни и републички избори.

–Све што смо урадили, мислим да је заслужна Српска напредна странка, бивши и садашњи председник партије, председник државе Александар Вучић, председник Владе, министри, директори јавних институција, предузећа републичких. Коцељева је имала најбоље резултате. Зато идемо да 17. децембра урадимо то још једном, да победимо, па да радимо даље- поручио је народни посланик и председник напредњака у Коцељеви и додао да је досадашње државно и општинско руководство показало да зна да ради и да остварује напредак.

Он је још једном оценио да за коцељевачку општину, од њеног постанка, никада није био бољи развојни и политички период него што је то у задњих десетак година.
В.Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa