Инфо

25. јануар 2024.25. јан 2024.
Борба за трон (фото: ВК Шабац фб)

Борба за трон (фото: ВК Шабац фб)

ВАТЕРПОЛО: 2008. И МЛАЂИ

Ново финале

Две екипе и на другом државном финалу. Први тим један од фаворита уз Партизан. Увод борба на међународном турниру у Београду
Генерација 2006. освојила је Куп Србије, а једнаке жеље, снове и амбиције имају и играчи Саве рођени 2008. године и касније. Пред њима је државна завршница(26 – 28. јануар) где шабачки ватерполо поново има две екипе међу најбољих осам. Саву 1 и Саву 2. Сава 1 су момци који бране трофеј од пре две године. На регионалном финалу Сава 1 предвођена Мирославом Петровићем и Миливојем Бранковићем освојила је прво, а други тим (играчи рођени 2009. и 2010. године) који воде Мирослав Богићевић и Милош Поповић друго место и у борби против Радничког и Ваљева изборили прве две позиције и државно финале у Новом Саду.

Први тим је у групи Б где су још: Бечеј, Палилула и НБГ вукови. У групи А је Сава 2, а уз њу: Бањица, Војводина и Раднички. Најпре по групама следи лигашки систем, а потом прве две екипе пролазе у полуфинале где следи укрштање.

Годиште 2008. је уз финале старије генерације, добру припрему имало и у Београду на међународном турниру где је освојен победнички пехар. У групи је савладан Јадран 13:10, док је Партизан победио Шапчане 13:8. Друго место је водило у полуфинале. Сава је победила 14:3 вукове, да би у финалу узвратила Партизану освојивши титулу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa