Инфо

25. јануар 2024.25. јан 2024.
Ј. Драгосављевић претходне сезоне

Ј. Драгосављевић претходне сезоне

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Гостовање фењерашима

Вече голмана у Зорки. Гезовић фантастична, Васиљковић невероватна. Лош старт другог полувремена све решио. Реалније против Војводине
Инђија је свакако квалитетнија и искуснија екипа од Медицинара, а у суботу увече је била комплетнија што је резултат морао да испрати. Гезовић је била одлична на голу, Васиљковић на другој страни невероватна, но посебно у нападу осетио се недостатак Ане Радовић и Тамаре Мандић. Све је одлучено серијом 4:0, односно 7:2 гошћи на старту другог полувремена. Уз све домаће нису искористиле пет од шест седмераца.

Медицинар – Железничар (И) 24:29 (12:14)
Хала „Зорка“: Гледалаца: 300. Судије: И. Колавчић (Н. Београд) и Б. Колавчић (Земун). Седмерци: Медицинар 6(1); Железничар 6(4). Искључења: Медицинар 6; Железничар 8 минута.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 4, Обрадовић, Илић, Радић 3, А. Васић 7(1), Лацковић 5, Гезовић (15 одбрана), Т. Васић 2, Цвејић, Благојевић 2, Стевић, Драгосављеић 1, Лукић, Вуксановић.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Чаврић 1(1), Вујиновић 4, Обреновић 4(3), Табак 5, Аврамовић 5, Тодоровски, Ловрић, Ковачић 1, Коцић 4, Оташевић, Чинку, Јовановић, Бакша 2, Агбаба 3, Шиндрић, Васиљковић (22 одбране).


Медицинар је миран, сигуран у горњем делу, а уз много више амбиција путује у Нови Сад у суботу и меч где с бодовима ојачава поменути мир. Домаћа Војводина не зна за победу од старта сезоне, имају само један бод и немају избора. По именима екипа је квалитетнија него што говоре резултати. Најјачи део је бековска линија: Дринић, Тодоровски, Аћимовић уз Лану Мијаиловић, изданак школе Медицинара.



-Имали смо проблема са вирусима и повредама током припрема. То се одразило на резултат против Железничара, али ми настављамо даље и очекујемо боље игре и резултате – рекао је тренер Ненад Тешић.

Четири године Медицинар није победио у Новом Саду. Јесенас је прекинуо лош низ против Новосађанки генерално, а сада је прилика да то учини на гостовању.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa