Инфо

25. април 2024.25. апр 2024.
У. Павловић (фото: МП Еликсир)

У. Павловић (фото: МП Еликсир)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА – ПЛЕЈ ОФ (М)

Прва меч лопта

У привих 30 минута чинило се све као већ виђено у претходној сезони. Партизан је играо боље, сигурније, отупео оштрицу напада Металопластике, стекао и плус шест у једном тренутку, 11:5. Металопластика се делимично вратила до паузе, а онда у наставку показала због чега је била испред освајача Купа. Само десет минута по почетку другог дела домаћи су преузели и вођство 21:20 и много убедљивију психолошку предност. Тачка на меч је стављена након серије 5:0 од 50. до 55. минута.

М. Додић (фото: МП Еликсир)


-Нисмо се снашли на почетку. Најважније је да нисмо стали, већ смо веровали у себе. Велико хвала публици која је била снажан ветар у леђа да дођемо до преокрета и заслужено славимо. Желимо победу 2:0 у серији, морамо исправити грешке из првог полувремена и бити а ниво у другог у целом мечу на Бањици – рекао је првотимац Матеја Додић.

У. Симић (фото: МП Еликсир)


Плава екипа је растерећенија у другом мечу, притисак је на домаћну. Ове сезоне је традиција на страни домаћих екипа у дуелима ових клубова, но плеј оф је ипак нешто друго.

М’пластика Еликсир – Партизан
32:27 (13:15)
Хала Зорка. Гледалаца: 1.500. Судије: Тривковић и Милосављевић (Бешка). Седмерци: Металопластика 1 (1), Партизан 5 (3). Искључења: Металопластика 12 , Партизан 10 минута. Дисквалификација: Домагој Алиловић (Металопластика) у 30. минуту.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Павловић, Додић 5, Алиловић 2, Мирковић 3, Ф. Миловановић 1, И. Миловановић, Гавашелишвили, Арсић (14 одбрана), Дамјановић 1 , У. Павловић 4, Брајовић 3, Јовановић 4, Паповић, Петровић, Симић 6, Дакић 3.
ПАРТИЗАН: Маркататос, Јовић 1, Петровић, Шотић 3, Барјактаровић, Марјановић 1 (9 одбрана), Којадиновић 5 (1), Зечевић 4 (1), Арсенић, Мићић 3, Обрадовић 4, Поповић 3, Пештић 1, Лазић, Шапоњић 2, Ковачевић.


Динамо је било на корак од сензације у Новом Саду. Војводина, већ виђена у финалу, победила је тек након седмераца, што сведочи да ће и они до финала морати уз више муке него што је било ко очекивао.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa