Инфо

11. април 2024.11. апр 2024.
Поново Партизан у полуфиналу: М. Дакић

Поново Партизан у полуфиналу: М. Дакић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Партизан као судбина

Нова серија против Партизана. Најчешћи ривал у претходне две сезоне. Овај пут предност домаћег терена Шапчанима, Партизан у успону форме
Пораз од Динама могао је бити и реми, чак и победа. Можемо рећи да је Панчево заслужено славило, али свакако овај исход није имао значајан ефекат. Металопластика је играла у комбинованом саставу, а Динамо је победом Партизана над Дубочицом изгубио прилику да избегне Војводину у полуфиналу плеј офа.

Шапчане очекује серија против Партизана, поново. Партизан од пролећа је Партизан какав је рукводство желело на старту сезоне, много бољи него током јесени, а подсећамо да су имали амбицију да угрозе Војводину. Металопластика је иза себе оставила одличну сезону, али круна ће бити пласман у финале плеј офа. На домаћем терену само се Војводина спасла пораза и довољно је да за Партизан Зорка остане неосвојива и биће финале, но задатак није ни најмање лаган.



-Партизан је много бољи него током јесени, потпуно су се стабилизовали и полуфинале ће бити врло неизвесно, у сваком мечу. Колико се ми њих прибојавамо, толико и они нас, знам да оба тима желе у финале плеј офа. Први циљ је да сви буду спремни и да најјачим снагама кренемо у полуфинале – рекао је недавно Владан Матић, стратег шабачке екипе.

Матић је некада играо у Партизану, а као тренер плавих најчешће игра против Партизана у претходне две сезоне. Првенство, Куп, пријатељски турнири. Ове године су домаћини увек славили, претходне гости успешнији, а сезонама у низу сваки дуел је неизвестан. Док у овом полуфиналу фаворита нема, у другом је апсолутни Војводина. Први дуели су 20/21. априла, седам дана касније су други мечеви, евентуални трећи 2. маја.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa