Инфо

25. април 2024.25. апр 2024.
Т. Васић

Т. Васић

РУКОМЕТ: ПЛЕЈ ОФ (Ж) (субота, 18:00)

Звезда прејака

Медицинар није пронашао начин да се супротстави фаворизованом и пре свега расположеном домаћину. Од старта је Звезда преузела све конце игре и убедљиву предност створила на почетку. За врло убедљив тријумф побринула се голманка Ђилас на голу Звезде која је забележила 18 одбрана. Како је меч био лишен резултатске тензије, тако су и Величковић, Симић, Стаменић и Гаровић биле расположене. Јовановић и Радић у Медицинару једине су често налазиле пут до мреже Звезде.

Н. Радић (фото: Супер лига – фб страна)


Звезда је фаворит и у другом мечу. Шапчанке су без притиска општег утиска, али имају циљ да поправе утисак из првог дуела.

-Много пута ове сезоне смо показали да можемо више и боље и то је циљ. Звезда је фаворит, али ми ћемо, пред нашим навијачима учинити све да покажемо више и уколико буде могуће продужимо серију – рекао је тренер Ненад Тешић.

Ц. Звезда – Медицинар 41:23 (20:10)
Београд. Гледалаца: 300. Седмерци: Црвена звезда 3(2), Медицинар 9(6). Искључења: Црвена звезда 14, Медицинар 10 минута.
Ц. ЗВЕЗДА: Нинковић, Стаменић 7, Мајкић 5, Савић 1, Ристић, Глушица, Андрић, Петковић, Петковић, Видић 2, Стаменковић 1, Аћимовић, Симић 7, Качаревић, Величковић 7, Манчић 1, Гаровић 7.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 7, Илић, Лукић, Радић 5, Васић 1, Гезовић, Васић, Цвејић, Цвијановић, Благојевић 4, Стевић 1, Драгосављевић, Маднић, Ракић 3, Вуксановић.


У једином дуелу ове сезоне у Шапцу, Медицинар је изненадио победивши врло заслужено Звезду и тај наступ био је један од најбољих плаво-белих ове сезоне. Меч је одигран 3. новембра и о снази Звезде говори то да је то био последњи пораз Београђанки у сезони до сада. Уследило је десет кола у којима су само једном играле нершено, девет пута победиле, освојивши, у међувремену и Куп.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa