Инфо

4. април 2024.4. апр 2024.
Т. Мандић против Напретка

Т. Мандић против Напретка

ТАМАРА МАНДИЋ, ЖРК МЕДИЦИНАР

Поносна на тим

Пласман у пелј оф велики успех, посебно након свих проблема. Резултат за понос клуба, града и навијача. Против Звезде без притиска
Медицинар је успео, изборио је плеј оф, иако је то мало ко очекивао пре старта сезоне. Искористио је све своје прилике, забележио млади тим неочекиване победе и као награда за све стигло је место међу четири најбоља тима.

Из године у годину Медицинар у сезону улази са све млађим тимом и највећи терет је на леђима по годинама младих, али опет по могућностима и околностима искусних рукометашицама. Заједништво је највећа снага шабачке екипе и фанатична борбеност, наглашава једна из плејаде младих носилаца игре Тамара Мандић.

Пласман међу четири је превазишао прокламоване амбиције пре старта.
-Остварили смо велики успех и не само да сам задовољна, већ и поносна на свој тим. Од првог кола постоје проблеми с повредама, вирусима, изостанцима. Пред сваку утакмицу неко је био ван строја, а најчешће по неколико рукометашица. Трудили смо се да не мислимо о томе и да снаге које имамо максимално искористимо.

Дуел против Напретка био је прилика да се пред домаћом публиком прослави пласман у доигравање.

-Изузетно тешка утакмица. Знале смо шта победа доноси, али и Напредак игра много боље него током јесени и морали смо да покажемо да умемо да се изборимо с притиском. Успеле смо да превазиђемо све проблеме и када је било најважније решимо меч.

Велики успех младог тима: ЖРК Медицинар 23/24


Следи серија против Црвене Звезде, првог фаворита за титулу.
-Јасно је да су фаворити, да је квалитет на њиховој страни, али ми немамо намеру да статирамо у полуфиналу. Показали смо током јесени да можемо против њих. Притисак је на њима, а ми морамо да у утакмице уђемо без страха и боримо се фанатично, видећемо шта ће нам то донети.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa