Инфо

4. април 2024.4. апр 2024.
Фото: ЈКП "Стари град"

Фото: ЈКП "Стари град"

Већи капацитети градског Прихватилишта за псе

Проширење капацитета наравно није начин за трајно решење проблема напуштених паса. Због тога ће Град Шабац, преко ЈКП “Стари град“ у наредним седмицама почети акцију бесплатних стерилизација власничких паса. За ову намену буџетом је одвојено 3 милиона динара, што би требало да покрије око 400 стерилизација
Капацитети градског Прихватилишта за псе проширени су за 15 нових места која су намењена псима који нису социјализовани за боравак у боксовима са другим јединкама. Ово би требало да допринесе да не долази до инцидената и повређивања међу псима који се налазе у Прихватилишту.

Проширење капацитета наравно није начин за трајно решење проблема напуштених паса. Због тога ће Град Шабац, преко ЈКП “Стари град“ у наредним седмицама почети акцију бесплатних стерилизација власничких паса. За ову намену буџетом је одвојено 3 милиона динара, што би требало да покрије око 400 стерилизација.

Тренутно се у градском Прихватилишту налази око 180 паса. Многи од њих су расни, има великих, малих, краткодлаких, дугодлаких... Из градског Прихватилишта позивају све који размишљају о набавци пса да их посете и можда баш ту пронађу свог новог најбољег пријатеља.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa