Инфо

25. јануар 2024.25. јан 2024.
Фото: Завод за јавно здравље Шабац

Фото: Завод за јавно здравље Шабац

У Заводу за јавно здравље Шабац обука за младе

У Заводу за јавно здравље Шабац почела је деветомесечна обука за младе до 30 година, са завршеном средњом школом или факултетом који су се у оквиру програма „Моја прва плата” пријавили за плаћену стручну праксу.

Циљ програма „Моја прва плата” јесте да младим здравственим радницима и сарадницима, пружи прилику за стицање првог радног искуства, а да истовремено помогне послодавцима из приватног и јавног сектора да реше проблем недостатка стручног кадра.

Како наводи Завод за јавно здравље Шабац директор установе МСц. др Бранко М. Вујковић је овим поводом уручио пригодне поклоне и пожелео добродошлицу полазницима Програма, као и много успеха и знања током стицања радног искуства.

Он је изразио захвалност Влади Републике Србије и Националној служби за запошљавање што су препознали значајан пројекат у здравству, који даје шансу младима да кроз деветомесечну обуку стекну радно искуство и добију посао.

Једна од младих полазника Марија Кукољ, захвалила се на указаној шанси и истакла да се за пријаву на програм „Моја прва плата” одлучила како би кроз практичан рад комплетирала своје знање и како би једног дана могла да постане самосталан радник у оквиру своје струке.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa