Инфо

1. фебруар 2024.1. феб 2024.
фото: З. Д.

фото: З. Д.

ФУДБАЛ: ПРИПРЕМЕ МАЧВЕ

Провере

Мачва је победом против Студентског града 2:0 (Новаковић и Абдулахи) отворила серију припремних утакмица пред пролећну полусезону. Наредни меч ће бити први и једини ван Шапца у серији тренинг утакмица. У Кући фудбала у Пазови Мачва ће проверити снаге утакмицом против екипе Воинта Лупак из Румуније. Меч против румунског трећелигаша у суботу, 3. фебруара од 11 часова.

-Јак је темпо рада, десет дана смо без паузе радили, често је и дупли програм, трудимо се да напредујемо и физички и тактички спремни дочекамо старт. Више је ствари којима сам задовољан, него којима нисам. Довољно је времена за исправке – истакао је тренер Немања Глушица.

Седмог фебруара Мачву очекују колеге из Прве лиге, екипа Новог Сада с новим тренером и вишим амбицијама у наставку сезоне, а потом, седам дана касније, противник је зрењанински Раднички, члан Српске лиге Војводина. Последњи припремни меч и генерална проба пред наставак заказан је за 17. фебруар. У Шапцу гостује најпријатније изненађење јесени Текстилац Оџаци.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa