Инфо

1. фебруар 2024.1. феб 2024.
Војводина заслужено (фото: СРЛ фб страна)

Војводина заслужено (фото: СРЛ фб страна)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Стари ривал у Шапцу

Један од најчешћих ривала Медицинара претходних сезона. Без правила у двобојима. Екипе немају императив, али сањају плеј оф
Медицинар, ослабљен повредама, није био на нивоу у одбрани пре свега у Новом Саду, а расположене домаће знале су да искористе сваки пропуст и стигну до прве победе ове сезоне. Шапчанкама следи гостовање Младости у хали „Зорка“ и наступ пред ТВ камерама.

Поново у Шапцу (фото: ЖРК Медицинар фб)


Пазовчанке су у континуитету ван списка фаворита за висок пласман, али су у континуитету и при врху. Претходне сезоне су изборили пласман у плеј оф, победили су у првом мечу полуфинала Јагодину у Јагодини, но нису имали снаге за потпуну сензацију. У новој сезони су изменили тим, остали без Лепосаве Глушице, но поново су у плеј оф борби. Победили су у Нишу, савладали су Железничар на свом терену.

Војводина – Медицинар 36:28 (17:12)
Нови Сад. Гледалаца: 150. Судије: Боричић и Марковић (оба Београд). Седмерци: Војводина 5(5); Медицинар 5(5). Искључења: Војводина 8; Медицинар 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 2, Илић, Лукић, Радић 3, А. Васић 4, Гезовић (3 одбране), К. Васић 2, Благојевић 4, Стевић, Драгосављевић 11(5), Мандић, Ракић 2, Вуксановић (1 одбрана).


Често су се два тима сусретала претходних сезона и правила нема. Побеђивали су и домаћи и гости на оба терена, пре две сезоне су Шапчанке у Пазови обезбедиле плеј оф, а пре тога преко Младости стигле до финала Купа Србије. Претходне сезоне су два тима до последњег кола водила борбу за плеј оф.

Младост је победила у четвртом колу, Медицинар циља реванш. Гошће су појачане Жељаном Радаковић и Николетом Лазаревић, пристиглим из Радничког и Железничара. Паунић, Стекић, Орловић су ударна снага и на пролеће.
Д. Б.

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa