Инфо

9. мај 2024.9. мај 2024.
Фото: Вулкан

Фото: Вулкан

Издавачка сензација „Гамбит лопова“

Кејвион Луис у издању Вулкан издаваштва

Један од њих игра за највиши улог – живот своје мајке

Вулкан издаваштво је објавило ТикТок хит и издавачку сензацију „Гамбит лопова“. Роман ауторке Кејвион Луис објављен је на више од 20 језика, избор је Амазонових уредника за најбољу књигу године за младе, а откупљена су и филмска права.

У средишту приче је Розалин Квест, која је одрасла у легендарној породици лопова, уз једно једино правило: да не верује никоме. Иако јој је таленат да се извуче из тешких ситуација, она има друге планове на уму. Жели да побегне и почне од нуле, оде на факултет и води обичан живот. Баш када реши да напусти породични посао, њена мајка је отета, а једина шанса да је извуче из канџи отмичара јесте да победи у Гамбиту лопова – опасном такмичењу за најбоље лопове на свету. Главна награда: шта год пожели.

Кејвион Луис пише романе за младе препуне узбуђења и неизвесности. Радила је као библиотекарка, а од своје шеснаесте године ради са младим читаоцима. Када не пише, радо посећује ескејп румове, скаче из авиона и повремено одлази на планину, где тенира кунг-фу. Иако је рођена у Луизијани, и често посећује своју породицу на Бахамима, сада највише времена проводи у Њујорку – док је не одвуче потрага за неком новом авантуром.

Роман који је добио Вотерстонс награду за младе читаоце за 2024. годину Гамбит лопова доступан је на сајту вулкани.рс и у књижарама Вулкан широм Србије.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa