Инфо

16. мај 2024.16. мај 2024.
КК „Таур“

КК „Таур“

Ускршњи турнир у прескакању препона на Београдском хиподрому:

Три злата за „Таур“

У другој брзинској утакмици у конкуренцији од 24 учесника, Јована Арсеновић и Залди најбољи и најбржи без грешке. У још бржој категорији, у конкуренцији од 17 такмичара, Залди и Јована, поново први. За Киру Ступар злато у категорији најмлађих
Представници КК „Таур“ освојили су три златне медаље на Ускршњем турниру у прескакању препона, одржаном у суботу на Београдском хиподрому.

- Прво су наступали најмлађи, а нас су представљали Јована Алексић, први пут у каријери), Нина Ненадовић, Александра Станојевић и Кира Ступар, која је била најбоља и освојила златну медаљу- наводе из КК „Таур“ и додају:

КК „Таур“


-У другој, брзинској утакмици представљала нас је Јована Арсеновић, прошлогодишњи ђак генерације СПШ и у конкуренцији 24 такмичара прошла паркур без грешке и победила у најбољем времену. Али то није било све од ње данас. Заједно са Огњеном Јанковићем наступа у још вишој и захтевнијој утакмици, у конкуренцији 17 такмичара. Иако смо од Огњена овај пут очекивали медаљу, ипак Јована и њен Залди поново иду без грешке и опет најбрже и освајају своје друго злато и други пехар данас.

КК „Таур“


Овације за Јовану и овације за Таур, двапут у истом дану.
КК „Таур“

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa