Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.

СЕРВИС ЗА ПРОМОЦИЈУ

Реал Тиме Гроуп и израелска компанија иСОЦИА представиле су Д-кит, сервис за промоцију малих и средњих предузећа на дигиталним медијима
Реал Тиме Гроуп у сарадњи са израелском компанијом иСОЦИА, представила је први пут српској јавности револуционарни сервис Д-кит Србија, који нуди ефикасно решење за позиционирање малих и средњих предузећа на тржишту, као и промоцију на њеб-у, друштвеним мрежама и мобилним платформама.
С обзиром на то да су се Интернет генерално, друштвене мреже и мобилне платформе већ показали као врло утицајни канали комуникације преко којих можете бити у контакту са сарадницима и конкуренцијом, директно или индиректно, Д-Кит представља корак даље и значи конкретне могућности за мала и средња предузећа, њихову бољу видљивост и самим тим ефикасније пословање.
„Д-Кит је производ израелских стручњака и до сада је наишао на изузетну примену у свету. Бројне компаније су прихватањем овог сервиса знатно унапредиле своје пословање и модерним каналима комуникације освојиле нове делове тржишта, тако што су постале блиске и препознатљиве великом броју корисника друштвених мрежа и мобилних платформи. Све ово је део наше глобалне стварности, брзог освајања и усвајања нових технологија. Ако сами не идете у корак са светом, свет ће отићи даље и без вас“, рекао је Јацоб Коби Гамлиел, оснивач и генерални директор компаније „иСОЦИА“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa