Инфо

2. август 2012.2. авг 2012.
ФУДБАЛ: ПОЧЕТАК ПРИПРЕМА ЗОНАША ИЗ ВРАЊСКЕ

“ПОЦЕРАЦ“ СТАБИЛАН ЗОНАШ

Фудбалски клуб “Милош Поцерац“ протеклу сезону у Зонском рангу такмичења имао је успеха као једино село у овом рангу такмичења. Остварен је опстанак у лиги и учинио клуб богатији за једно велико искуство које ће по речима потпредседника Недељка Церовине бити итекако искоришћен.
- Ми смо преболели фудбалске мале богиње и за очекивати је да у првенству пред нама будемо запажени учесник у лиги, која је много тежа од прошлогодишњег издања. Средина табеле је циљ клуба, који ће верујте укаже ли се прилика борбу и за врх прихватити, каже Церовина који заслуге за успех приписује председнику Влади Радаковићу и потпредседнику Небојши Стојићевићу, тренеру и играчима те сложном селу и локалној самоуправи.
Из клуба је отишло у прелазном року неколико играча а дошло 10-12 за сада тако да је клуб јачи, а атмосфера радна и пријатна, тврди тренер Александар Јанковић.
- Ради се напорно и први сусрети говоре да смо на путу да створимо тим који ће бити запажен у сезони пред нама, и остварити циљ, а то је средина табеле. Момци раде одлично и ствара се позитивна атмосфера која ће изнедрити стабилног Зонаша. Жеља је свих који воле фудбал у селу, а има их много, јер на броју гледалаца многи нам могу позавидети, каже тренер несвакидашњег елана за рад и мајстора добре клупске атмосфере.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa