Инфо

9. август 2012.9. авг 2012.
АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

ХУМАНОСТ НА СВЕТОГА ИЛИЈУ

Прошлог четвртка, 2. августа, у башти Културног центра Шабац прикупљене 102 јединице драгоцене течности
Традиционално на Светога Илију Комисија за окупљање добровољних давалаца крви шабачког Црвеног крста заједно са Службом за трансфузију крви Опште болнице „Лаза К. Лазаревић“ организовало је прикупљање течности која живот значи.
-Као што видите традиција се наставља. Људи долазе, одазивају се, тако да једноставно ми немамо проблема када је у питању давалаштво крви, њене резерве и нормалан и редован рад Опште болнице у Шапцу. Све ово данас не би могли да урадимо на овако свечан начин, јер је ово једна свечаност хуманости и добровољног давалаштва крви, да није било Градске управе која нам се по први пут придружила. Желим овога пута да им се у име Комисије захвалим на разумевању, посебно помоћнику градоначелнима Немањи Пајићу и члану Градског већа др Бранку Вујковићу који је задужен за здравство - рекао је Зоран Радукић, координатор за окупљање добровољних давалаца крви.
Шапчани су по ко зна који пут показали своју хуманост када је у питању добровољно давалаштво крви. Запослени у „Фармакому“, Казнено-поправном дому, ЈКП „Водоводу“ и „Комуналном“, „Макси таксију“, као и добровољни даваоци из месних заједница Рибари, Петловача, Петковица, Дуваниште одазвали су се позиву.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa