Инфо

20. септембар 2012.20. сеп 2012.
РУКОМЕТ: „МЕРКУР ОСИГУРАЊЕ“ СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ, 1. КОЛО

ПОБЕДА НА СТАРТУ

РК „Металопластика ЗК“ - РК „Рудар“ 25:22 (14:13)
Шабачки рукометаши стартовали су у новој суперлигашкој сезони победом против сасвим добре, и у летњој паузи појачане екипе „Рудара“. Први тренуци игре протекли су у некој врсти „загревања“ обе екипе, јер за првих пет минута постигнут је само један гол на обе стране. Неколико минута касније Шапчани су већ имали два гола предности, али гости до половине првог дела утакмице преокрећу резултат и прелазе у вођство 7:5. У наставку првог полувремена углавном се играло „гол за гол“, а предност домаћој екипи, ефектним голом из слободног ударца, доноси Драгаш.
У наставку утакмице, у првих десетак минута, игра је и даље била прилично изједначена, да би од четрдесетог минута „плаво - бели“ најпре повећали предност на два, а нешто касније и на три гола. У тому из Шапца најефикаснији су били: Драгаш са осам, Продановић са пет и Митровић са четири постигнута поготка.
У наредном колу „Меркур осигурање“ Супер лиге Шапчани би требало да играју у Београду, против вечитог ривала, београдске „Црвене Звезде“. Наступ чувеног “црвено - белог“ тима до закључења овог броја листа „Глас Подриња“ остао је неизвестан, јер о томе се одлучивало у среду (јуче), када је наш лист већ био у штампи. Спорно је то што постоји МРК, ОРК и РК „Црвена Звезда“. ОРК и РК су угашени, а МРК је пре неколико дана регистрован и челници Звезде би требало да потпишу изјаву да прихватају потенцијална дуговања ОРК и РК.
РК „Металопластика ЗК“: Рајичић, Карановић 1, Алчаковић, Алексић, Медић 2, Спалевић, Марјановић, Драгаш 8, Медурић 2, Марковић 1, Грујичић 1, Јездимировић, Митровић 4, Арсић, Вејин 1, Продановић 5.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa