Инфо

27. септембар 2012.27. сеп 2012.
ТЕКВОНДО: ПРВЕНСТВО БАЛКАНА

“ЛЕТЊИКОВАЦ ЕЛИКСИР“ НАЈБОЉИ

У Кисељаку код Сарајева у БиХ на Првенству Балкана у конкуренцији 500 такмичара из 11 земаља репрезентација Србије је заузела екипно прво место са 299 бодова испред другопласиране Турске са 284 и треће БиХ са 107 бодова.
Највећи допринос шампионском трону дао је клуб “Летњиковац Еликсир“ освојивиши 13 медаља. Десет златних изборили су у борбама Младен Матић, Милош Гладовић, Иван Пурешевић, Иван Карајловић, Драгана Гладовић по пети пут најбоља на Балкану, у формама тим Младен Матић, Лука Кнежевић и Миодраг Вићентић, Марија Ђорђевић која се окитила златом, сребром и бронзом и Јана Богдановић која је била прва на Балкану.
- Велики успех с обзиром на рекордан број учесника и квалитет. Наступиле су и земље које територијално не припадају попут Словеније и Хрватске, уз Турску, Молдавију ... показали смо да смо водећа сила по други пут и заслужено понели титулу најбољег. Ивану Пурешевићу су само два бода недостајала да буде најбољи као показатељ високе класе, каже селектор репрезентације Србије и тренер “Летњиковац Еликсира“ Горан Петровић.
Исто размишља и перјаница клуба Драгана Гладовић која се лагано враћа у шампионску форму.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa