Инфо

4. октобар 2012.4. окт 2012.
ТАНАСИС КАЦИРУМПАС, ДИРЕКТОР ВИП МОБАЈЛ

ВИП ОТВАРА ПРОДАЈНИ ЦЕНТАР У ШАПЦУ

Вип 8. октобра отвара радњу у Шапцу, на адреси: Мачванска 1, робна кућа 2 и тиме омогућава грађанима да на укупно 4 продајна места уживају у погодностима које нудите?
- Становници Шапца и на новој локацији имају на располагању комплетну Випову понуду, конкурентне тарифе, атрактивне телефоне, иновативне таблет уређаје и неограничен мобилни интернет. Све кориснике који посете овај Випов продајни објекат до 10. октобра очекује изненађење. Иначе, наша понуда доступна је на 4 продајна места у Шапцу и 269 локација широм Србије.
Отварање нових продајних места у свим крајевима Србије део је Випове стратегије да се у још већој мери приближи корисницима како би им пружио јединствено корисничко искуство кроз наше иновативне понуде. Тако боље разумемо њихове потребе и захтеве који се мењају и можемо брже да развијемо решења која у потпуности задовољавају њихова очекивања у мобилној комуникацији.
Које бисте атрактивне понуде препоручили потенцијалним корисницима?
- Випови корисници могу да изаберу неки од атрактивних телефона из наше понуде, попут модела Нокиа Асха 201, Нокиа Асха 300, ЛГ Оптимус Л3, Сонy Џпериа Миро, ХТЦ Десире Ц, ЗТЕ Гранд Џ, као и Асус трансформер Пад 300ТГ и Самсунг нотебоок НП300 уз тарифни пакет “Неограничен Интернет“, већ по цени од 1 динар.
Као посебну припејд могућност, издвајамо Вип штек понуду која доноси 10.000 динара бонус кредита за услуге према свим мрежама у Србији неограничено дуго. Коришћењем ове понуде, свака допуна кредита у било ком износу, до краја године, биће три пута увећана. Са друге стране, Вип је постпејд корисницима омогућио да бирају између Вип Смарт, Вип Стандард или Вип Сигурица тарифа, уз које нуди попуст у вредности ПДВ-а на месечну претплату, у наредне две године.
У жељи да грађанима помогне да своје старе мобилне телефоне одложе на еколошки исправан начин, Вип и овог месеца наставља да екомотивише. Сви корисници који донесу било који стари телефон у неки од Вип центара широм Србије, уз уговорну обавезу од 24 месеца, добијају 5.000 динара попуста на мобилни телефон, лаптоп или таблет уређај из Вип понуде.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa