Инфо

13. децембар 2012.13. дец 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДАН ОПШТИНЕ

КОРАЦИМА НАПРЕД

У сећање на Дан оснивања општине Владимирици, 11. децембра у свечаној сали посавотамнавске средње школе, у присуству челника општина Осечина, Крупањ и Коцељева председник општине Владица Марковић, подсетио је на велике кораке у тешким данима али и наставак у истом ритму.
- Урадило се и изнад народски по губеру. Базен обећавамо већ за лето а убеђени смо да ће се остварити и сањано, тачније бања у Владимирцима, а средства су већ предвидели буџетом. Чинићемо корак по корак јер ово тешко време морамо пребродити уједињени и сложни и изнад очекивања. Честитам Дан општине житељима, рекао је председник Марковић.
Најбољима су подељена признања, Ликовној колонији Јаловик, Ловачком удружењу “Фазан“, Фабрици обуће “Ђорђо“ те појединцима: Ненаду Илићу из Дебрца и Зорану Урошевићу из Трбушца. Завредели су их и ђаци генерације Милан Миловановић из Меховина из школе “Жика Поповић“, Кристина Арнаутовић из ОШ “Јован Цвијић“ Дебрц и Марији Живковић из Средње посавотамнавске школе.
Чак 28 студената добило је општинске стипендије међу њима и студент Војне академије Немања Поповић из Меховина.
- Нама студентима помоћ значи, немерљиво и безмерно сам захвалан општини која има слуха и за основце, средњошколце и студенте. Новац је свакако на правом месту, онима којима је најпотребнији, каже Поповић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa