Инфо

27. децембар 2012.27. дец 2012.
ТРЕЋА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

БУЏЕТ 411 МИЛИОНА

У свечаној сали Посавотамнавске средње школе одржана је трећа редовна седница СО Владимирци коју је обележило усвајање буџета за 2013. годину који је по речима председника општине Владице Марковића развојни и доноси задовољство урађеним.
- Изборили смо се за развојни буџет и може се рећи да половина средстава иде у рад, тачније у Дирекцију за путеве и пољопривреду, те још неколико значајних послова па смо задовољни што се из социјалног буџета прешло у развојни, који ће сигурно помоћи да се млади у Владимирце враћају а не одлазе, задовољан је челни човек општине Владимирци.
У 28. тачки дневног реда усвојен је завршни рачун буџета за 2011, друга измена и допуна одлуке о буџету за 2012, предлог одлуке о кумуналним таксама, о висини стопа пореза на имовину, условном отпису камата и мировању пореског дуга, одлуке о локалним административним таксама, допуни локалног акционог плана, за решење питања избеглих и расељених лица, о образовању општинског штаба за ванредне ситуације, разрешењу директора Центра за Социјални рад и именовању вршиоца дужности, те бројним предузећима и њиховом раду и школству уз одборничка питања и иницијативе.
На крају размењене су пригодне честитке за предстојеће празнике.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa