27. decembar 2012.27. dec 2012.
TREĆA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

BUDžET 411 MILIONA

U svečanoj sali Posavotamnavske srednje škole održana je treća redovna sednica SO Vladimirci koju je obeležilo usvajanje budžeta za 2013. godinu koji je po rečima predsednika opštine Vladice Markovića razvojni i donosi zadovoljstvo urađenim.
- Izborili smo se za razvojni budžet i može se reći da polovina sredstava ide u rad, tačnije u Direkciju za puteve i poljoprivredu, te još nekoliko značajnih poslova pa smo zadovoljni što se iz socijalnog budžeta prešlo u razvojni, koji će sigurno pomoći da se mladi u Vladimirce vraćaju a ne odlaze, zadovoljan je čelni čovek opštine Vladimirci.
U 28. tački dnevnog reda usvojen je završni račun budžeta za 2011, druga izmena i dopuna odluke o budžetu za 2012, predlog odluke o kumunalnim taksama, o visini stopa poreza na imovinu, uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga, odluke o lokalnim administrativnim taksama, dopuni lokalnog akcionog plana, za rešenje pitanja izbeglih i raseljenih lica, o obrazovanju opštinskog štaba za vanredne situacije, razrešenju direktora Centra za Socijalni rad i imenovanju vršioca dužnosti, te brojnim preduzećima i njihovom radu i školstvu uz odbornička pitanja i inicijative.
Na kraju razmenjene su prigodne čestitke za predstojeće praznike.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa