Инфо

27. децембар 2012.27. дец 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ - ДОМ ЗДРАВЉА

ПАТРОНАЖНА СТИЖЕ СВУГДЕ

Три деценије у Дому здравља Владимирци ради Патронажна служба одважних сестара које помаже свакога дана од јутра па докле је потребно. А невољника на претек у 29 села и самој варошици.
- Ми изнад свега волимо овај посао, и иако има и тешких болесника и старих непокретних лица, ту смо свакога дана на седам интервенција колико стигнемо пошто смо невелик тим. Треба истаћи да смо свугде добро дочекани и да дајемо све од себе, јер понављам посао волимо а путовање је ипак највећи проблем. Све се превазиђе, до краја то је наша обавеза, каже једна од партонажних сестара Лепосава Ђинић.
Уз њу раде и Џенета Арсеновић и Татјана Суботић из Владимираца и Радмила Топаловић у Дебрцу. Сложно стижу а пацијенти углавном презадовољни.
- Помогну много и пуно им хвала. Изнад свега што не морамо по овим зимским данима путовати, а ја као трудница са два детета тешко бих све извела. Хвала им јер су дивне, сусретљиве и увек расположене, каже Биљана Андић из Крнула у чијем дому смо затекли две прелепе девојчице. Јовану од две и Бојану од годину дана. Ускоро ће поносни отац Горан имати и треће дете на радост и дома и села.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa