Инфо

31. јануар 2013.31. јан 2013.
ВИСОКЕ ШКОЛЕ У ШАПЦУ

БРИГА О СТУДЕНТСКОМ СТАНДАРДУ

Шабачке високе школе, за разлику од појединих београдских факултета, у наредној школској години студенте ће дочекати са истим, или незнатно промењеним износима школарина.
Три године школарина на Високој пољопривредној школи струковних студија у Шапцу није мењана, и износи 45.000 динара за студенте на основним студијама, односно 60.000 за полазнике специјалистичких програма. Раст животних трошкова, али и велика разлика у односу на издвајања за буџетске студенте, условиће незнатно повећање цена наредне године, при чему ће акдемци и даље имати олакшице, попут плаћања школарине на девет рата.
- Школарина на Високој пољопрвредној школи иста је већ три године. Ове године смо се одлучили за малу корекцију, од десет одсто, јер сваке године рачунамо колико држава издваја новца за студента, са једне стране, односно колико, са друге стране, износи школовање које плаћамо ми. Сматрам да повећање од десет одсто на цену од 45. 000 динара неће представљати велики проблем самофинансирајућим студентима, каже др Вера Милошевић, директорка Високе пољопривредне школе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa