Инфо

7. март 2013.7. мар 2013.
ЈКП “СТАРИ ГРАД“

ПОДИЗАЊЕ НИВОА УСЛУГА

Прошлог уторка у шабачкој Градској управи представљен програм рада ЈКП “Стари град“ за 2013. годину. Поред уобичајених активности, и интензивног рада на подизању нивоа услуга, у плану проширење делатности на приградска подручја. Ускоро се очекује отварање Прихватилишта за псе и почетак пробног рада Регионалне депоније у Сремској Митровици
Када је реч о буџетским издвајањима за ЈКП “Стари град“, за сектор јавне хигијене предвиђено је 90 милиона, јавно зеленило 27 милиона и градску плажу пет милиона динара. За остале инвестиције планирано је преко 130 милиона динара, односно 11 милиона за радове око одржавања Новог гробља, решење проблема паса луталица 14 милиона, санирање постојеће градске депоније 10 милиона, отплату радова на Прихватилишту за псе 9 милиона динара, 30 милиона за обнову механизације, и остале услуге 60 милиона истакао је градоначелник Шапца Милош Милошевић на конференцији за новинаре посвећеној раду ЈКП “Стари град“.
Директор ЈКП “Стари град“ Драган Нинковић, изјавио је овом приликом, да ће се у предузећу, које по обиму делатности представља једно од најупосленијих у граду, у току ове године трудити да ниво чистоће и квалитет осталих услуга подигну за још једну степеницу више, а да се као приоритетни задаци издвајају решење проблема паса луталица и одлагање отпада у приградском и сеоском подручју.
- Имамо за циљ да константно ослушкујемо тржиште и захтеве наших грађана корисника услуга. Очекујемо да ћемо до краја 2013. године забележити позитиван тренд пословања, као и лане. Ове године очекујемо решење дугогодишњег проблема са градском депонијом. Наиме, ускоро би требао да почне пробни рад Регионалне депоније у Сремској Митровици, што ће нам омогућити проширење делатности одношења смећа прво на сва приградска насеља, да би временом решили и проблем одлагања отпада на селима ““ изјавио је Нинковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa