Инфо

11. април 2013.11. апр 2013.
ФУДБАЛ: ЛИГА МАЛИХ ШАМПИОНА

НОВИ ПЕХАР САВАЦИУМУ

На теренима спортског центра Санрајс претходног викенда одигран је завршни турнир Лиге малих шампиона за фудбалере рођене 2002. и 2003. године. Екипа Савациума се на њега пласирала јер је у лигашком делу забележила све победе и само два ремија иако је већину утакмица тим играо садвадесетак играча јер је тренер Кокановић желео да пружи шансу свим играчима из те селекције.
На финалном турниру играло је 12 клубова који су били подељени у три групе и само су победници настављали даље такмичење. Најбоље у својим групама биле су екипе Савациума, Шапца и Дадекса. Играо је свако са сваким па су фудбалери Савациума на крају имали највише разлога за славље. Пошто је тренер Кокановић био са пионирима у Чачку, екипу је предводио Драган Јошић и његови момци су постигли следеће резултате: Савациум ““ Шабац 3:0, Савациум ““ Дадекс 1:1, Шабац ““ Дадекс 1:1.
-Јако су добра деца а сад су показали да су и солидни фудбалери. Воле да тренирају а како време буде пролазило верујем да ће играти све боље. Имају још много тога да науче у фудбалу али њихова жеља и воља победиће све проблеме и ми из управе клуба потрудићемо се да им обезбедимо што јаче ривале из Београда и Новог Сада како би кроз мечева са јаким екипама још брже учили и напредовали-рекао је Зоран Кокановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa