Инфо

6. јун 2013.6. јун 2013.
УСКОРО КОНЦЕРТ У ШАПЦУ

СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ

Највећа дечија манифестација у Србији икада “Србија у ритму Европе“ је добила благослов од његовог Преосвештенства Владике шабачког Лаврентија који је препознао у овој манифестацији очување породичне јединице, бављене децом у интересу њиховог даљег усавршавања и пружања најпрофесионалнијих услова за њихово одрастање и усавршавање у музичким и спортским активностима које позитивно утичу на њихов психо физички развој.
Манифестација “Србија у ритму Европе“ у Шапцу окупља преко 300 деце која се бесплатно едукују десет месеци да би наступили на свом градском тргу са финалистима Првог Гласа Србије. Осмишљена је ускладу са Европском повељом учешћа младих на локалном и регионалном нивоу, Белом књигом ЕУ о младима, националном стратегијом за младе у Србији и Акционим планом политике за младе у Војводини.
Циљ манифестације је подстицање, развијање, препознавање и очување младих талената у Србији, промоција интеркултуралности, толеранције, равноправности полова, поштовање људских права, различитости, сарадње и доживотног учења. У оквиру програма организују се бесплатне едукације за децу и то кроз секције: хорско певање, модерни плес, фолклор и соло певање.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa