Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
ИРИНА БРОДИЋ

ПРИНЦЕЗА КЛАВИРСКИХ ДИРКИ

Када смо почетком године писали о девојчици анђеоског гласа Ирини Бродић и њеним предстојећим такмичењима пијаниста нико није очекивао да ће ова осмогодишњакиња освојити седам првих награда. Иако је тек завршила први разред Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ показала је сву зрелост и посвећеност музици.
-Било ми је дивно на такмичењима зато што сам имала пуно другара. Поготово сам била срећна зато што сам стално била прва и најбоља у својој категорији. Сви су ми честитали. У прва два такмичења сам имала мало треме али сам се после навикла и нисам се више бојала ““ рекла је Ирина.
Њен завидан успех почео је у марту на 17. Међународном такмичењу пијаниста у Шапцу, а затим су уследили успеси на Фестивалу пијанизма у Сремској Митровици, Шестом међународном музичком фестивалу у Аранђеловцу, Једанаестом фестивалу музичких школа „Петар Стојановић“ на Убу, Републичком такмичењу музичких и балетских школа Србије који се одржавао у Београду, Земуну, Новом Саду и Шапцу, Другом међународном музичком такмичењу у Бечеју и Шестом међународном пијанистичком такмичењу „Славенски“ у Новом Саду.
-Најлепше ми је било на Убу зато што сам имала пуно друштва и што смо се дружили цео дан, а освојила сам и стотку као и у Аранђеловцу. За Републичко такмичење највише сам се спремала. Сконцентрисала сам се и исплатио ми се сав тај труд ““ рекла је Ирина.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa