Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
ГАЛЕРИЈА КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ШАБАЦ

НА ПУТУ УСПЕХА

Самостална изложба најталентованијих матураната Школе примењених уметности, Звездане Ђуричић и Стефана Недељковића, отворена у понедељак, 3. маја
Школа примењених уметности годинама уназад своје најбоље ученике награђује самосталном изложбом у галерији Културног центра. Како је истакла директорка Невенка Ђокић изложба је важна као подстицај, подршка и охрабрење онима који то својим талентом, знањем и радом заслужују.
Тако је ове године награда за Ликовно стваралаштво додељена Звездани Ђуричић, матуранткињи образовног профила конзерватор културних добара ““ препаратор, која је током четворогодишњег школовања уложила доста труда и рада. Угљен, оловка, акрил, темпере, уље саставни су део њеног живота испуњеног сликама и цртежима.
-Буквално сам себе уложила у све те радове. Инспирацију, пре свега, налазим у људском телу које ми пружа енергију за рад. Сама награда за мене је велики успех. Имамо деветнаест година што је заиста мало а достигли смо овако нешто захваљујући професорима и нашој школи. Велику захвалност за постигнуто дугујем професору цртања и сликања Драгану Марковићу Маркусу ““ рекла је Звездана која планира да упише сликарство на ФЛУ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa