Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
СКУПШТИНА ГРАДА ШАПЦА УСВОЈИЛА

ЗАВРШНИ РАЧУН

Од важнијих одлука усвојен завршни рачун буџета града за 2012. годину, извештаји пословања јавних предузећа за исту и Декларација против коришћења, узгоја и промета генетски модификованих организама на територији Шапца
Редовна шеста седница Скупштине града Шапца одржана је прошлог петка у амфитеатру Високе пољопривредне школе. За разлику од прошлог заседања, овај пут су у раду учествовали и представници опозиције који су на самом почетку указали на повреду пословника.
-Поједини чланови нашег одборничког тима, материјал за Скупштину су добили два или три дана пре заседања, што је супротно Пословнику који предвиђа да сви одборници добију материјал најмање седам дана раније. Тражили смо да се неправилности отклоне и седница закаже за неки други дан, међутим наше примедбе су усвојене али Скупштина је наставила са радом ““ истиче посланица и одборница СНС Тања Радовановић, и изражава задовољство што је градска Скупштина коначно имала праву улогу.
-Опозиција је коначно конструктивно учествовала у раду, а грађани су имали прилику да виде добре и лоше стране владајуће коалиције, али и да се увере да СНС у Шапцу има квалитетне кадрове, тврди Радовановићева.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa