Инфо

11. јул 2013.11. јул 2013.
ОРИГИНАЛНИ НАЧИН ПРОМОЦИЈЕ ЗНАЊА

УЧЕНИЦИ ЗА ПОНОС

На најатрактивнијим градским локацијама недавно су осванули билборди са најуспешнијим ученицима шабачке средње Медицинске школе у протеклој школској години. Како наводи руководство ове образовне установе реч је о новом виду промоције знања, али и јединственом начину да се одуже деци која су на најбољи начин презентовала школу
Одушевљење наших суграђана недавно су изазвали билборди постављени испред хотела “Зелени венац“, ТЦ “Рода“, код старе Аутобуске станице и на уласку у Шабац из правца Мајура. Реч је о својеврсним паноима на којима су под заједничком крилатицом “Знање је моћ“, представљене фотографије најбољих ученика шабачке средње Медицинске школе “Др Андра Јовановић“. Овакав вид јавног презентовања је, по речима руководства ове образовне установе, оригиналан начин да се широј јавности представе они који су протекле године служили на понос школе, али и да се на јединствен начин промовише вредност знања и истинских квалитета.
-Млад и амбициозан тим који руководи нашом школом дошао је на идеју да се на посебан начин одужи својим најбољим ученицима и истовремено промовише школу и знање. Тако су на билбордима представљени: осам “вуковаца“, пет ђака практичара, носиоци републичких награда и ђак генерације. За постављање билборда изабрана су најпрометнија места у граду, како би сви наши суграђани могли да виде оне са којима се са пуним правом поносимо. Намера нам је да овакав вид промоције постане традиционалан, а сваке године ћемо пред јавност излазити са новим слоганом везаним за образовање. Заиста сматрамо да је у знању будућност и да се само квалитетним образовањем и константним професионалним усавршавањем може корачати напред ““ истакао је директор средње Медицинске школе из Шапца Александар Пајић, и у даљем излагању се осврнуо на актуелни први уписни рок у средње школе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa