Инфо

18. јул 2013.18. јул 2013.
ФУДБАЛ: ФИЛИП ПЕЈОВИЋ ОСТАО У МАЧВИ

ПРУЖИЋУ МАКСИМУМ

Док фудбалери Мачве вредно тренирају већ десетак дана руководство клуба на челу са председником Милованом Степандићем покушава да појача тим. Како до почетка шампионата има више од месец дана сигурно ће бити још одлазака али и долазака. Оно што је сигурно, Филип Пејовић, један од најбољих фудбалера Мачве у прошлом шампионату наставља своју каријеру у црвено-црном дресу. Фудбалери Мачве се нерадо сећају прошле сезоне али је Пејовић истакао своје мишљење због чега клуб није успео да се пласира у виши ранг.
-Добро смо играли до десетог кола у пролеће и утакмице са Младим радником у Шапцу. Тај битан меч смо изгубили и већ тада су се снови о повратку у Прву лигу распршили. Од тог пораза нисмо успели да се опоравимо и опет смо, као годинама уназад, остали далеко иза ривала. Надам се да су сви у клубу, а посебно ми фудбалери, извукли поуку. Јер кад се ломи првенство те важне мечеве једноставно морамо добити јер се у њима игра за више од три бода. Они утичу на исход целог шампионата.
Припреме су почеле. Како вам се чини рад на њима?
-Стартовали смо пре десетак дана и могу да кажем да се заиста добро ради. Полако се упознајемо са новим шефом стручног штаба Дејаном Николићем и трудимо се да испоштујемо све његове захтеве. Нормално је да највише радимо на кондицији и наши преподневни тренинзи су углавном трчање и рад у теретани а после подне радимо више са лоптом и уигравамо линије тима. Шеф има добрих идеја и полако склапа коцкице победничког мозаика и наша игра добија обрисе али ће бити још доста промена у играчком саставу тако да је још рано говорити о тим ситним детаљима који ће карактерисати нашу игру у следећем шампионату.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa