Инфо

18. јул 2013.18. јул 2013.
У ШАПЦУ ОТВОРЕН ЕКСПРЕС РЕСТОРАН

ЧАРОБНА КУЈНИЦА

Кетеринг фирма „Еурослаг Д.О.О.“ после две године успешног рада отворила је свој први ресторан у улици Владе Јовановића 7. Мириси традиционалне српске кухиње свакога дана привлаче истанчана чула Шапчана. Иако је иза њих тек три месеца ресторанског рада полако постају препознатљиви бренд града.
-Кетеринг радимо већ две године. Почели смо са производњом оброка за градилишта у Новом Саду, Београду, Обреновцу, Шапцу. Из свега тога је кренуо главни кетеринг за свадбе и разне прославе. Буквално све, са нашим или без нашег послуживања, свеједно је. Имамо кухињу од 150 квадрата и девет запослених. Сада смо урадили имплементацију касапа. Идемо ка томе да када једног дана уђемо у Европску унију буквално испуњавамо све услове за рад по њиховим стандардима ““ рекао је Србољуб Радовановић, директор.
Из свега тога изродила се идеја о отварању ресторана који је свакодневно, од 8 до 20 часова, на услузи свим заинтересованим за домаћа кувана јела.
-Ово је нешто што се слабо може наћи овде код нас. Базирани смо на кувана јела како би у будућности била што здравија исхрана. Имамо неке меније. Између осталог и спортски мени. Бринемо се за исхрану и пар фудбалера. Генерално бежимо од брзе хране.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa