Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ГОЛЕАДА ЦРВЕНО-ЦРНИХ

Мачва ““ Рудар 4 : 1 ( 1:1 )
Шабац: Стадион Мачве. Гледалаца 300. Судија Урош Вуковић (Крагујевац)7. Стрелци: Ристивојевић у 40, З.Матић у 52, Милинковић у 68, А. Радовановић у 80. за Мачву, Милојевић у 39. минуту за Рудар. Жути картони: Ристивојевић, Милинковић (Мачва), Колаковић, Милосављевић (Рудар).
МАЧВА: Степандић 7,5 , Пејовић 8, А.Радовановић 7,5, Јовановић 6 (И.Радовановић -), Ристивојевић 8, Ђукановић 8, Видић 6, Милутиновић 8, Илић 6,5 (Јанковић -), Милинковић 8,5 , З.Матић 7 (Лазић -).
РУДАР: Лангура 7 (Станојевић 5), Милосављевић 6, Митровић 6,5 (И.Стојановић 5, Станковић 6), Лазић 6, Колаковић 7, Јовановић 6, Н.Стојановић 6, Павлов 8, Димитријевић 6,5 , Милојевић 7, Муљајић 6.
Играч утакмице: Милинковић (Мачва)
У пр вом делу утакмице чинило се да ће гостујући Рудар, пружити озбиљнији отпор. Тако је изгледало јер се тежиште игре свело на средини терена, а гости су имали нешто већи посед лопте. Пред крај полувремена, у 38. минуту повредио се голман Рудара, Лангура а заменио га је “буцкасти“ Станојевић. Око нас није преварило да је вратар гостију био најбољи за вађење лопте из сопствене мреже. Но, одмах после замене голмана, Рудар је створио шансу, Павлов је респектабилно центрирао да би Милојевић прецизним ударцем постигао једини гол за госте. Нису црвено-црни сачекали ни цео минут када им се указала шанса за изједначење. Асистенцију Милутиновића, искористио је Ристивојевић и “бомбом“ са двадесетак метара постигао гол. Са нерешеним исходом отишло се на паузу, да би у наставку Мачва показала сасвим другу игру. Нападачки како се очекује и како је то давно било. Водећи гол за домаће постигао је солидни, Зоран Матић, на центаршут одличног Пејовића. Није много времена прошло када је Милинковић, по многим анкетама и најбољи играч ове утакмице, послао лопту под пречку и осигурао победу Мачве, да би коначних 4:1, обезбедио изузетним голом, Аца Радовановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa