Инфо

24. октобар 2013.24. окт 2013.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ПОЧЕТАК ПРОЦЕДУРЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ

састанку Посланичког клуба Заједно за Србију са председницима иницијативних одбора овог Покрета са територије целе Србије, одржаном у Крушевцу, донета је одлука о почетку процедуре за регистрацију ЗЗС као политичке странке.
Основи политике којима ће се руководити политичка странка Заједно за Србију су самоуправа, солидарност и Европа. Промене политичког и уставног система отвориће пут да Србија постане снажна држава, састављена од региона, као највиших исказа самоуправе. Укључење милиона грађана у политички живот кроз одлучивање о буџетима у хиљадама насељених места у Србији је начин да буде пробуђена велика национална енергија која је неопходна да бисмо се изборили за бољи живот.
Иницијатива за отварање дијалога са земљама југоисточне Европе о томе како ускладити пољопривредну, саобраћајну, енергетску и друге јавне политике је, са становишта ЗЗС, сигуран пут да се трајно стабилизује безбедност региона, да брже изађемо из велике економске кризе и да сви за најкраће време постанемо чланови ЕУ.
На састанку је договорено да се у најкраћем могућем року спроведу све процедуре предвиђене прописима за формирање политичке странке.
Заједно за Србију - Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa