24. oktobar 2013.24. okt 2013.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

POČETAK PROCEDURE ZA REGISTRACIJU

sastanku Poslaničkog kluba Zajedno za Srbiju sa predsednicima inicijativnih odbora ovog Pokreta sa teritorije cele Srbije, održanom u Kruševcu, doneta je odluka o početku procedure za registraciju ZZS kao političke stranke.
Osnovi politike kojima će se rukovoditi politička stranka Zajedno za Srbiju su samouprava, solidarnost i Evropa. Promene političkog i ustavnog sistema otvoriće put da Srbija postane snažna država, sastavljena od regiona, kao najviših iskaza samouprave. Uključenje miliona građana u politički život kroz odlučivanje o budžetima u hiljadama naseljenih mesta u Srbiji je način da bude probuđena velika nacionalna energija koja je neophodna da bismo se izborili za bolji život.
Inicijativa za otvaranje dijaloga sa zemljama jugoistočne Evrope o tome kako uskladiti poljoprivrednu, saobraćajnu, energetsku i druge javne politike je, sa stanovišta ZZS, siguran put da se trajno stabilizuje bezbednost regiona, da brže izađemo iz velike ekonomske krize i da svi za najkraće vreme postanemo članovi EU.
Na sastanku je dogovoreno da se u najkraćem mogućem roku sprovedu sve procedure predviđene propisima za formiranje političke stranke.
Zajedno za Srbiju - Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa