Инфо

7. новембар 2013.7. нов 2013.
ФУДБАЛ: ОГЊЕН АМИЏИЋ ПОДРЖАО ЦРВЕНО-ЦРНЕ

И МОЈЕ СРЦЕ ЈЕ УЗ МАЧВУ

Познати ТВ водитељ и Шапчанин Огњен Амиџић, иако ван свог родног града, добро зна шта се у њему дешава. И даље се радује сваком успеху који долази из “Малог Париза“. Овосезонски успеси фудбалера “Мачве“ нису остали незапажени код популарног Амиџе, па је, вођен жељом да Шабац најзад добије прволигаша, стао уз момке у црвено-црном дресу и изразио им подршку на путу ка остварењу дугогодишњег сна.
- Овде сам искључиво из локалпатриотских разлога. То што не живим у Шапцу не значи да не пратим шта се дешава у мом граду. Желим да “Мачва“ постане прволигаш, једног дана и суперлигаш и да буде у врху српског фудбала. Позивам све којима је, као мени “Мачва“ у срцу да стану уз ове момке, да већ на крају ове сезоне славимо улазак у виши ранг, рекао је Амиџић приликом посете стадиону ФК “Мачва“ и позвао све “клинце“ да се упишу у “Мачвину“ школу фудбала и да тако обезбеде играчки кадар и створе добру базу за још веће и квалитетније окршаје који очекују овај ФК уласком у Прву лигу.
Један од најпопуларнијих ТВ водитеља, Огњен Амиџић биће једно од заштитних лица ФК “Мачва“, па је приликом посете клубу заједно са првотимцима и најмлађим чланом црвено-црне школе фудбала Василијем Ђурићем урадио серију фотографија које ће бити искоришћене у сврху подршке клубу из родног града на путу ка сањаном вишем рангу такмичења.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa