Инфо

21. новембар 2013.21. нов 2013.
ГОРАН ГАГИЋ ИЗ БОГАТИЋА У ВРХУ ОДГАЈИВАЧА ТРКАЧКИХ КОЊА, НАСТАВЉА ПОРОДИЧНУ ТРАДИЦИЈУ

КАМЕНА ЈЕ ШАМПИОНКА

Од 165 тркачких коња, који су снаге одмеравали на београдском хиподрому у сезони прошлог лета, прелепа трогода омица Камена, власништво Горана Гагића, рангирана на девето место
За неке је деловало изненађујуће, док је Горан Гагић, млади одгајивач тркачких коња из Богатића, полагао велике наде у своју љубимицу, прелепу Камену( трогода кобила), да може стићи прва на циљ. Упорно ју је тренирао искусни Душан Пајић. На леђима Камене у београдској трци омица, протекле сезоне, био је талентовани Чех Шара Халовик. Камена је поготово у другом делу тркачке сезоне изузетно напредовала. Дужина стазе од 2.400 метара јој је одговарала. На крају је оправдала поверење газде и убедљиво победила, чак 16 дужина испред вршачке Стојане, главне ривалке. Камена је сјајним трчањем допринела да убрзо спласне узбуђење неких београдских штампаних медија, створено око ове трке, а Горану се београдски песак посрећио и од главног спонзора трке добио је ваучер на 2.000 еура уз фотографисање у победничком падоку.
- Коњички спорт је скуп и обавезује али љубав према њему је јача од свега. То ме просто тера да идем даље, а обавезује и овај тријумф Камене, која је у протеклој сезони освојила укупно 6.500 еура. Сада је на заслуженом одмору, пред тренинге које почињемо одмах по Новој години и наступе у наредној тркачкој сезони, кад очекујем још боље резултате, каже Горан, неколико месеци после у његовој кући у Богатићу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa