Инфо

5. децембар 2013.5. дец 2013.
ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

ПОБЕДА „ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ“

На недељним изборима за Савет месне заједнице Бела Река листа „Заједно за Србију“ освојила је пет, док су листи Српске напредне странке припала два места у савету.
Резултати избора у Белој Реци представљау потврду доброг рада и ангажованости мештана поцерског села са једне, и слуха Градске управе за проблеме становника на сеоском подручју са друге стране, сматра Сретен Живанић, председник Савета месне заједнице. Листа „Заједно за Србију“ на којој су учествовали и представници Демократске странке и Српског покрета обнове освојила је пет од седам места у савету. Преостала два места припала су Српској напредној странци.
- У селу се не може водити „висока“ политика, јер сокаци у Белој Реци, улице и пут према Радовашници нису политички обојени. Ви морате да приђете сваком, и аполитичном човеку и оном који је политички обојен, који се на неки начин везао за политику, да им приђете срцем и помогнете им да превазићу тешкоће које су гомилане деценијама уназад. Ми смо кренули са мртве тачке 2005. године, Градска управа је препознала проблем Беле Реке и настала је спона између села и града, наводи Живанић.
Од 2005. године у Белој Реци улагано је у путну инфраструктуру, јавну расвету, реконструкцију школе, дома културе и амбуланте, при чему су укупне инвестиције премашиле 60 милиона динара. Резултати избора за Савет месне заједнице представаљу потврду добре политике и личног ангажовања Сретена Живанића, сматра члан иницијативног одбора „Заједно за Србију“ Милош Милошевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa